Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Lees dat uit META studies blijkt dat Echinacea en zinkzuigtabletten en Single studie dat Carragelose de verkoudheid verkort. Combi dus het beste?

Hierbij de studies waarop ik me heb gebaseerd:
Carragelose: 2 dagen verkorting: http://www.drugs.com/clinical_trials/antiviral-nasal-data-two-clinical-Echinacea: 1,5 dag verkorting: studies-prove-effectiveness-marinomed-s-antiviral-15262.html
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6231190.stm
Zinc: http://summaries.cochrane.org/CD001364/zinc-for-the-common-cold 1-2 dagen
Dus is het beste om tijdens een verkoudheid Echinacea, zinkzuigtabletten en Carragelose in te zetten? Ben gewoon heel benieuwd aangezien verkoudheid voor mij vervelend is in combinatie met mijn astma en neuspoliepen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als naar die combi geen studie is gedaan kan je dat nooit zeggen. Het zou kunnen dat ze elkaar tegen gaan werken. In theorie kan je er van alles en nog wat door krijgen. In de praktijk zal dat wel meevallen omdat de combi niet raar is en veel mensen geprobeerd zullen hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100