Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat zijn de gevolgen indien mijn bouten en moeren operatief verwijderd worden ?

Bij een laatste controle bij de behandelende arts, werd mij voorgesteld om de fixatie bouten operatief te laten verwijderen. ( dit wordt dan de 3de operatie in 2 jaar tijd)eerst werd een hernia weggesneden, dan werd een jaar later 2 wervels gefixeerd.Waarom werd dit mij voorgesteld ? wat zullen de gevolgen zijn indien ik deze lat zitten en/of laat verwijderen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk denkt de arts dat die bouten en moeren hun werk wel hebben gedaan en dat de boel nu uit zichzelf wel goed vast zit. Het blijven natuurlijk wel onnatuurlijke elementen in je lichaam en het is niet altijd te voorspellen wat die gaan doen als ze blijven zitten. Na het verwijderen zal je lichaam zich weer opnieuw moeten gaan aanpassen en weer herstellen. Ook daarvan is het verloop niet echt goed te voorspellen. Als je het voorstel van jouw specialist niet goed vertrouwt of niet goed kunt overzien, dan is het mogelijk een second opinion aan te vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100