Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe komt het dat als ik oordopjes in doe dan hoor ik mijn hart kloppen?

Alleen als ik oordopjes in doe met slapen, dan hoor ik mijn hart kloppen wat erg irritant is. Zonder oordopjes hoor ik mijn hart níet kloppen. Ik heb allerlei soorten oordopjes geprobeerd, zoals de ouderwetse wax, van schuimrubber, van silicone maar allemaal veroorzaken dat ik mijn hart dan voel kloppen. Weet iemand een oplossing?

een maand geleden
669

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Zou het mogelijk niet kunnen dat je ze te diep steekt ? Als ik dat doe , hoor ik ook mijn hartslag. Nu kan het ook wel afhangen van welk soort oordop je gebruikt. Ik vind persoonlijk de loops zeer goed. Voel je niet zitten, je kiest welke grote je nodig hebt en ze zijn niet duur.
(Lees meer...)
een maand geleden
Oordopjes kunnen omgevingsgeluiden effectief dempen, waardoor je interne lichaamsgeluiden, zoals je hartslag, beter kunt horen.
Bloedstroom: in sommige gevallen kan de bloedstroom in de bloedvaten dicht bij het oor worden waargenomen als een pulserend geluid.
(Lees meer...)
SimonV
een maand geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding