Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie weet een oplossing,zodat ik niet meer uit mijn bed val.Heb alles al geprobeerd bedhekje wnz?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het finacieel kan zou je een ziekenhuisbed kunnen aanschaffen,daar kan je de zijkanten omhoog zetten zodat je niet meer er uit valt. zie bv hier eens: ZIEKENHUISBED IMPERIA 120 - Maar liefst 120 cm breed! - Max. gebruikers gewicht 275 kilo! - Stabiel (ook op hoogte) - Met schaar constructie - Afmeting 208 bij 133 cm - Elektronische Hoog laag, been en rug verstelling. - 5 jaar garantie GRATIS LEVERING EN MONTAGE! https://www.supersauna.be/ziekenhuisbed-imperia-4-normaal-874.html

Bronnen:
https://www.supersauna.be/ziekenhuisbed-im...

De hoogte en breedte maken uit. De hoogte natuurlijk niet tegen het vallen maar kan wel schelen in de gevolgen. Het soort bed en matras maken ook nog uit. Een bredere rand aan de zijkant is een kleine buffer. Je hebt van die futonbedden die wat lager zijn en soms een rand hebben. Een matras dat (erg) veert kan de kans op ernaast belanden vergroten. Een matras waar je wat meer in zakt, heeft dat minder. Heb zelf een futon, waar je niet in veert maar is persoonlijk. Een dunner matras kan ook schelen. Zorgen voor wat schuinte, door onder de rand van je matras iets van een opgerolde deken of laken te leggen. Denk dat de bodem nog kan uitmaken. Zo'n lattenbodem met hele bolle latjes zal de kans op eruit wippen verhogen. Zo'n ledikant met opstaande rand kan uitmaken.

Toegevoegd op 09 May 2022 01:29: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100