Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kun je je penis niet chirurgisch laten vergroten?

Ik heb veel dingen gelezen op internet helaas allemaal van 10 jaar terug. Ik ben 20 jaar en heb een stijve penis van 12.5-13cm. Ik heb1 maand geleden seks gehad met een meisje die zei dat mijn piemel klein is (vandaar dat ik hem heb opgemeten). Ik wil hem graag vergroten naar minstens 14.5-15cm om mijn zelfverzekerdheid terug te winnen. Nu heb ik gelezen dat er penis extenders zijn die redelijk lijken te helpen. Is dit echt zo? Zijn er mensen die het kunnen afraden of zijn dit allemaal fabels? Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan. In Nederland echter wordt dat in de regel niet gedaan met een penis die groter is dan 6 cm, daarnaast is het resultaat vaak een tegenvaller. Ook is de vergroting enkel zichtbaar in slappe toestand, niet in stijve toestand. Penispompen kunnen icm een penisring een tijdelijk effect geven. Een beter idee is het dus om je probleem als een psycologisch probleem te zien. En vooral in jouw geval een incorrect probleem. Je hebt namelijk een penis die in stijve toestand ongeveer gemiddeld is. https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a25452529/gemiddelde-lengte-penis/ Stijf: in stijve toestand groeit de gemiddelde penis uit naar 13,12 centimeter, met een omtrek van 11,66 centimeter.

Bronnen:
https://www.gezondheidsplein.nl/gezond-lev...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100