Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is er aan de hand als je spontaan moet overgeven zonder dronken te zijn?

ik heb dit dus tot nu toe al vaker gehad en ik vraag me af hoe dit nou zit (ik zit er tevens over na te denken om ook naar de dokter te gaan). het rare is dat ik soms gewoon een gezellige avond heb en aan het stappen ben en dat ik me verder helemaal niet slecht voel. laat ik dan een voorbeeld nemen aan dit weekend. ik zat met een vriend van me gezellig aan de bar gewoon te drinken en een spel te doen en op eens vanuit het niets draait mijn maag zich gewoon volledig om. ik word spontaan heel misselijk uit het niets en kan er ook niets meer tegen doen om dan te voorkomen dat ik overgeef. is dit gewoon dat mijn lichaam zegt, dit is puur vergif en dit wil ik niet hebben of is er gewoon is mis met mij en kan ik beter even naar de dokter gaan.
het lijkt misschien niet zo erg, maar het is wel lastig als je bij een concert staat en de wc's zijn nogal ver weg

Weet jij het antwoord?

/2500

at is een vrij lastige. Eens zien... er zijn verschillende dingen die je kan hebben. Allergie aan alcohol Overgevoelig voor een bepaald drankje Niet dronken maar je lichaam zegt al 'het is te veel' Zwangerschap Iets gegeten ervoor dat niet goed is. De eerste keer dat je het had was echt... sindsdien zit het tussen de oren Je gaf zelf aan dat je er eens met een arts wou over praten. Als je eerlijk kan zeggen dat het niet is van 'dronkenschap' dan is dat net het enige dat je kan doen en ook het enige antwoord dat hier moet verschijnen. *Dat

Toegevoegd op 27 januari 2020 14:05: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100