Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ineens blauwe plek na al paar dagen pijn aan teen/voet, hoe komt dat zo ineens?

Hoi! Ik heb al een tijdje ineens heel erg pijn tijdens het lopen, alsof mijn botten langs elkaar schuren, in een deel van de voet en de teen naast de kleinste teen. Nu heb ik precies daar toevallig een blessure voor ruim 2 à 3 jaar gehad, maar dit is een hele andere pijn. Nu viel me vandaag ineens op dat ik een blauwe plek begin te krijgen tussen de teen en de voet... weet iemand wat dit is en hoe dit ineens kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar had je eigenlijk al eerder mee naar de dokter moeten gaan. Het kan zijn dat er nu een zenuw klem zit waardoor de bloeddoorstroming misschien niet optimaal meer is en het daardoor blauw wordt (ik hoop het niet voor je want dat zou niet best zijn)). Neem overmorgen contact op met je huisarts. Of ga, als het ineens veel erger wordt, even langs de huisartsenpost.

Toegevoegd op 25 december 2019 21:09: tekst

Doet mij direct denken aan diabetes. Op zich niet interessant wat ik denk, je zult er toch mee naar de huisarts moeten voor een juiste diagnose.

Bronnen:
https://www.franciscus.nl/diabetes-vascula...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100