Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is met mijn geslachtsdeel?

Ik weet niet, of ik deze vraag mag stellen hier maar ik probeer het toch.

Ik heb enkele jaren last van mijn geslachtsdeel.

Alsvolgt: In mijn pubertijd heb ik, net als andere puber het masturberen ontdekt. (Ter informatie, mijn piemel is niet lang) Maar heb al heel wat jaren last van, dat als ik klaarkom er wel sperma komt (vaak ook niet). Een paar uur later begint het zeer te doen, dan komt er nog restjes sperma uit. Maar na een dag of 2, begint het te jeuken en haal ik veel substantie eruit. Deze substantie ziet er geel en korrelig uit, mijn vragen zijn:

* Wat is het?
* Hoe komt het?
*Wat kan ik er tegen doen?

Met vriendelijke groet,
Jongen van 23

Weet jij het antwoord?

/2500

Het enige antwoord dat je echt gaat helpen is het antwoord dat je huisarts je geeft. Er zijn verschillende mogelijke problemen met de zaadlozing. Van sperma dat eerder naar de blaas gaat tot een aandoening die nog maar enkele jaren ontdekt is van allergie aan de hormonen in je eigen lichaam waardoor je jezelf slecht gaat voelen. Is je sperma altijd gelig? Dat kan. Er zijn mensen die dat altijd hebben. Maar ik lees eerder dat je dat niet normaal lijkt te vinden. De kleur kan ook komen van een SOA / urine die erbij komt / te lang zonder zaadlozing gezeten / ... Brokjes eruit halen na een dag of zo is echter niet zoals het moet. Maar zelfs dat kan als je niet genoeg tijd laat tussen twee orgasmes kan het zijn dat je lichaam nog gewoon niet klaar is met de nieuwe lading te voorzien. Toch lijkt dat niet wat je hier wil zeggen en daarom zou ik mijn eerste raad opnieuw typen. Dokter bezoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100