Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kunnen multivitamine pillen een effect hebben op je evenwicht?

Vanochtend heb ik 2 bruine boterhammen gegeten, om een half uur later een multivitamine pil te nemen. Een half uur later kreeg ik last van evenwichtsproblemen, wat ik normaal nooit (nuchter) heb. Toen zat ik achter de computer, wanneer ik naar de wc ging had ik moeite met evenwicht houden.

Weet iemand of het aan de multivitamine pil heeft kunnen liggen? Ik ben overigens 24 (man).

Toegevoegd na 1 uur:
Edit: overigens weet ik niet of ik een vitaminetekort heb, ik wilde eens kijken wat zou gebeuren als ik dagelijks een multivitamine pil slik. Dat doe ik nu sinds een dag of 4.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan. Meestal zit er een redelijke dosis vitamine D in een multi. Dat een dip in je magnesium geven. (vit D heeft magnesium nodig) Een magnesium tekort is weer één van de oorzaken van evenwicht stoornissen. Toegevoegd na 6 minuten: Zo zijn er meer mogelijkheden. Hoewel ik de kans redelijk klein acht, zeker na slechts 4x een pil, of het moet een zeer hoog gedoseerde multi zijn.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoe...

Nee hoor dat is niet mogelijk. Een mulitvitamine pil doet eigenlijk niks. Het geeft je ook vaak de verkeerde en teveel vitamines en mineralen. Als je gezond eet en gezond leeft heb je echt geen extra vitamines nodig. Waar je evenwichtstoornis wel vandaan komt kan ik je niet vertellen, dat kan je huisarts wel. Maar van die vitmaine pil komt dit echt niet. Micht je jlachten houden maak je beter een afspraak bij je huisarts. Sterkte Toegevoegd na 1 minuut: Micht=mocht en jlachten=klachten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100