Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

heup doet regelmatig heel veel pijn, wat kan dit zijn?

ik heb regelmatig dat ik ineens heel veel pijn krijg in mijn heup. meestal als ik bijvoorbeeld gezeten heb en wil opstaan. dan kan ik er niet eens op staan. ik probeer het dan een beetje te bewegen en na een tijdje gaat het weer wat beter.

Toen ik klein was heb ik met dit been gesleept. Dit viel heel erg op bij het zwemmen en rolschaatsen. misschien dat het iets met elkaar te maken heeft.

Maar ik heb er heel veel last van, weet iemand misschien wat dit kan zijn? Het lijkt wel alsof hij uit de kom schiet ofzo. Ik kan veel pijn hebben. Maar als dit gebeurd doet het gewoon heel veel pijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat je kraakbeen is versleten doordat je b.v. in je jeugd een niet-behandelde heupdysplasie hebt je had. Naar je huisarts gaan voor een verwijzing voor een Röntgenfoto. Is er iets aan de hand krijg je een verwijzing naar de orthopeed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100