Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe komt het dat ik na 1 jaar nog last heb van mijn knie?

Bijna een jaar geleden ging mijn knieschijf uit de kom, na 6 weken gips en er niet op lopen was de knie volgens de gipsmeester goed hersteld. Hij zei dat ik maar fysiotherapie moest krijgen en dat ik dan wel alles kon doen. Nu bijna een jaar later heb ik eindelijk een baantje in een dierenwinkel, wanneer ik een zak of 2 in het schap leg en even op mijn knieën ga zitten heb ik diezelfde avond hele grote blauw/rozige plekken net onder de knie en ook kan ik mijn knie amper buigen. En het doet al lange tijd veel pijn aan de zijkant en onderkant van de knie, wat kan het zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe het komt is zo niet te zeggen, wat wel duidelijk is, je bent niet hersteld. Ergens in je knie is nog steeds iets kapot. Heb je fysio gehad, want dat zeg je er niet bij. Zo ja, contact opnemen met je fysiotherapeut. Zo niet, contact opnemen met je huisarts. Hoe langer je gaat wachten, hoe groter de kans dat het steeds erger word en mogelijk met alle gevolgen van dien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100