Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat zijn de oorzaken van chronische pijn aan de halslymfeklieren en wat zou dit zijn?

Ik heb weer last van mijn lymfeklieren in mijn hals,wat me nu opvalt is dat het periodiek terug komt ,wat ik wil zeggen is dat ik om de bepaalde tijd last heb van mijn klieren in mijn hals bij mij kin en ik voel dat pijn in mijn mond en pijn wanneer ik erop druk en/of met mijn hoofd draai voelt mijn hals zwaar en pijnlijk aan en voel ik dat het dik is. Wat ik nu terug last van heb zijn weer die klieren maar niet die grote maar ook die 2 kleinere tegen mijn grotere klieren weet iemand wat de oorzaken hier van zijn en wat daar aan te doen is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je lymfeklieren gevoelig en opgezet zijn, wil dat zeggen dat je ergens een infectie/ontsteking hebt. Als de klieren na korte tijd weer slinken, heeft je lichaam hier korte metten mee gemaakt. Dat je chronisch last hebt, wil zeggen dat het lichaam het moeilijk heeft met het bestrijden hiervan. Het lijkt me verstandig even naar je huisarts te gaan, mogelijk heb je ondersteunende medicatie nodig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100