Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik verkeer tijdens toetsen in een soort van roes. Wat is de oorzaak hiervan?

Ik heb deze week toetsweek dat houdt ii dat ik in 5 dagen 11 toetsen heb. Vandaag had ik er weer 3. De stof kende ik goed dus de vragen waren goed te beantwoorden echter; het lijkt alsof ik na 1 of 2 vragen in een soort roes verkeer.. ik word een beetje duizelig en zie mijn toetsblaadje wazig. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Het is zeker geen faalangst dat weet ik wel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vermoedelijk slaap je niet genoeg. Ben je misschien 's avonds nog tot laat bezig met leren? Eerder stoppen, en 's morgens nog even de hoofdpunten nakijken geeft een beter resultaat. Ook is het mogelijk dat je te weinig eet. Zorg voor een stevig ontbijt, zodat je met gemak de middagpauze haalt zonder duizelig te worden. Of neem een gezond tussendoortje in de ochtendpauze. Bijvoorbeeld een müeslibol, een banaan, een bekertje fruityoghurt of kwark.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100