Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

licht in hoofd, zwabber benen en moe; hoe komt dit?

Sinds twee weken ben ik regelmatig licht in mijn hoofd, vooral als ik buiten aan het werk ben. Daarnaast als ik na het buitenwerk (snoeien), mijn apparatuur afdoe en naar voren loop is het ook alsof ik zwabber benen heb en of ik elk moment duizelig wordt. Heb ook het gevoel dat mijn hart harder moet trekken voor alles en ben ook moeier als anders, terwijl ik wel uitgerust (en stress loos) ben. (Ook heb ik last van hooikoorts). Hoe kan dit komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit probleem heb ik ook. Ik was een paar maanden geleden in t ziekenhuis en vroeg gelijk aan mijn dokter wat het zou kunnen zijn. Hij zij dat ik een lage bloeddruk heb. Dit probleem heb ik vaak als ik mn bed uitkom, het wordt dan even zwart voor mijn ogen en mijn evenwichtsorgaan is dan in de war. Dat komt dus door mijn lage bloeddruk. Een kennis van mij had hetzelfde probleem. Haar dokter had gezegd dat Venco Top Drop heel goed helpt. Mijn kennis heeft nu geen lage bloeddruk meer. Misschien is dit hetzelfde probleem bij jou en kan ik je met mijn informatie helpen Groet Jordi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100