Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan een gebartsen staartbeen naar binnen groeien?

Ik ben onlangs gevallen en heb een barst in mijn staartbeen, ik dans namelijk 10uur in de week. Is er een gevaar dat mijn staartbeen naar binnengroeit als ik blijf dansen? DRINGEND

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
772
Kristal
10 jaar geleden
Als het DRINGEND is zou ik de huisarts vragen of dat kan. Bij dringend is hij de aangewezen persoon. Ben je trouwens al bij hem geweest na je val? Zijn er foto's gemaakt in het ziekenhuis? Dan weten ze daar hoe het eruit ziet en wat eventuele gevolgen kunnen zijn.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik neem aan dat er door onderzoek is gebleken dat je in barst hebt in je startbeen na die val? Het is niet aannemelijk dat deze naar binnen groeit door het dansen, maar dat is door ons niet te zeggen vanaf deze plek. Als je klachten blijft houden en / of je zorgen maakt, zou ik een afspraak met je huisarts maken en deze vragen voorleggen, zodat je weet of dansen wel of niet verstandig is, of dat er misschien een behandeling voor nodig is. Sterkte!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding