Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wanneer weet je dat je heup echt gekneusd is?

Ik ben van mijn paard gevallen en had last van mijn heup , de dag daarna kreeg ik er meer last van , het is een stekend gevoel en als je er op drukt doet het echt héél veel pijn , traplopen , opstaan en gaan zitten zijn pijnlijk even als lopen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je arts je dat verteld, meestal wordt deze diagnose gesteld na het maken van een foto. Een scheurtje of andere blessure moet eerst uitgesloten worden voordat deze diagnose kan worden gesteld. Meestal gaat een kneuzing samen met een blauwe plek en zwelling van de huid.

Bronnen:
http://www.salusi.nl/breken-kneuzen-verstu...

Of het (alleen) een kneuzing is of dat er wat meer loos is, kan je niet zeggen op grond van jouw bericht. Aangezien je gewoon kunt lopen, zal hij niet gebroken zijn, maar stelregel bij dit soort dingen is dat je na een paar dagen wel verbetering moet voelen. Anders volgende week toch even bij de huisarts langsgaan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100