Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe val je het snelst af zonder sporten?

Ik kan niet sporten omdat ik een chronische heupaandoening (lichte vorm van heupdysplasie) heb, en ik heb vaak pijn in mijn knie en enkel. Dat laatste omdat ik er meerdere keren in mijn leven doorheen been gegaan (soort van verzwikt/verstuikt). Ik heb er wel aan gedacht proberen weer te gaan sporten, maar ben niet zeker dat dit ook lukt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet of sit ups kunnen? Maar ik zal inderdaad aan een voedingsspecialist vragen. Er zijn genoeg manieren om GEZOND af te vallen. Minder eten is niet de oplossing. Maar de keuze wat je eet en wanneer je eet kan al veel verschil uitmaken. Je moet gewoon je eetpatroon aanpassen dat gaat af en toe wat lastiger dan je denkt. maar als je eenmaal gezond eet kan je niet meer terug! hihi Fruit na avondeten helpt goed. Na het avond eten ook niet meer snoepen. Heb je zin in wat lekkers? Er zijn zat lekkere en gezonde dingen! ik geniet wekelijks van een lekkere zelfgemaakte smoothie. Zelf dingen maken helpt ook heel goed. De rotzooi die in kant en klare producten zit helpt zeker niet mee. Voor je wil beslissen met afvallen, moet je jezelf afvragen is het wel nodig? Reken je BMI eerst even uit. Want Mager zijn is veel lelijker dan mooi rond!

Ik zou zeggen: ga op dieet. Zoek een dieet dat bij je past, of ga naar een diëtist(e).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100