Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe krijg ik mijn kaak weer los?

Mijn linker kaak zit al enige tijd vast, ik kan hem nog open doen enzo zonder dat die knakt. Maar het doet zeer als ik hem ver omhoog doe en bijvoorbeeld naar de rechterkant beweeg. Wat kan ik doen om mijn kaak weer los te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een ontsteking van het gewricht, waarvoor een ontstekingsremmer kan helpen. Wel doktersadvies inwinnen als het blijft duren Toegevoegd na 4 minuten: De kaak is een zeer zeer solide gewricht waar raar of zelden problemen mee zijn tenzij door een traumatische ervaring. Als het echt lang blijft duren dan is het wel nodig dat je het laat nakijken, maar aangezien er daar spieren en pezen aanwezig zijn kan daar een probleem mee zijn. Als laatste tip kan ik zeggen dat je ook geen grote mond moet opzetten ;-]]]]]]

mogelijks zit je kaakgewricht wat uit de kom,iets wat wel meer gebeurt:wat je moet doen is naar je huisarts gaan om dan rx foto te laten nemen,daarna zal je eventueel naar de orthopedist moeten om het kaakgewricht terug op zijn plaats te zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100