Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat zijn deze 2 bulten op mijn vingers?

Ik heb 2 hele rare bulten op mijn vingers, ook nog is op mijn gekneusde hand. Ik ben niet zo iemand die er meteen mee naar de dokter gaat.. Weet iemand misschien wat dit is?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zie de bult niet zo goed, maar heeft een dokter gezegd dat je hand is gekneusd? ik dacht eerst namelijk dat ik niks had alleen een blauwe plek maar ik had dus me middenhandsbeentje gebroken, toen kwam er ook een bult, 2 weken geleden. het kunnen ook gewoon kleine vratjes zijn of zonneuitslag.

Dit zouden twee ganglions kunnen zijn. Dit zijn bulten op het gewricht doordat er vocht is vrijgekomen. Ganglions gaan meestal vanzelf weer weg, wel kan het pijnlijk zijn. Kijk voor meer informatie eens op google.

Het liefst zou ik de bulten willen voelen om te weten wat het is. Boven de bulten ( dus aan de kant van je hand) lijken de kootjes een beetje dik. Als die bulten zacht aanvoelen, en niet alsof er iets hards in zit, dat kan je voelen door zachtjes te drukken, dan is het waarschijnlijk vocht dat door de kneuzing van je hand ook de vingers gemakkelijk kan doen zwellen. Het is normaal dat bij het kneuzen van je hand of het breken van een middenhandsbeentje de vingers wat opgezwollen raken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100