Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb pijn in me zij, wat kan het zijn?

Ik heb sinds afgelopen zondag last van me zij. Het is alleen rechts in me zij. Het is een pijn die optreed tijdens lopen of staan. Het is een steek die dan optreed, en steekt dan 1 of 2 keer en houd dan even op. En na een aantal minuten herhaalt zich het weer. Iemand idee wat het is en wat er tegen te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat je er last van hebt met lopen of staan is het waarschijnlijk een spier die wat in de kramp trekt. Dit kan komen doordat je vast zit met je onderste ribben of het bekken. Waarschijnlijk kan een chiropractor of een (ortho)manueel therapeut dit goed oplossen.

Op afstand is hier moeilijk een antwoord op te geven, ja het kan een verrekte spier zijn, echter er zijn nog zoveel andere mogelijkheden, dat advies om naar de huisarts te gaan op zijn plaats is!! Doe dat maar, dan weet je het zeker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100