Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

kan antibiotica werken bij chronische rugpijn?

Ik heb een verhaal gelezen dat er is uitgevonden dat 40% van de mensen met chronische rugpijn behandeld kan worden met 100 dagen antibiotica ik zou daar graag meer over willen weten en weten waar ik terecht kan voor een behandeling

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens het onderzoek in de bron helpt dat inderdaad bij 40% van de mensen met chronische rugklachten. Print het artikel uit en ga ermee naar je huisarts en vraag wat die er over denkt en of het bij jou zou kunnen helpen.

Bronnen:
http://www.artsennet.nl/Nieuws/Nieuws-uit-...

Als het om een ontsteking gaat kan antibiotica helpen, om de infectie tegen te gaan Robby BB

20 tot 40 procent. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5270/Zorg/article/detail/3437805/2013/05/07/Antibiotica-blijkt-doorbraak-in-strijd-tegen-rugpijn.dhtml Dit is nog in de onderzoekfase, dus je zal nog even moeten wachten. mogelijke redenen waarom je hier nooit meer iets over gaat horen: Bijwerken zouden wel eens nog erger kunnen zijn dan de rugpijn. Het placebo effect kan een deel van die 20 tot 40 procent verklaren, misschien zelf het grootste deel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100