Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat is de revalidatietijd na een kijkoperatie aan een knie?

ik ben voor drie en halve week (25 april) in het ziekenhuis geweest voor een kijkoperatie aan de knie, meniscus was gescheurd en artrose
als ik ga lopen of vanuit een stoel opstaan verga ik van de pijn is dit normaal? en met name de plek waar de meniscus zit, daarom loop ik ook nog met krukken en rollator, dan word het minder belast.
oja ik ben een vrouw en 62 jaar met ook helaas fibromyalgie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Revalidatie van een knie kan erg moeilijk in te schatten zijn want het kan sterk verschillen per persoon. Omdat de meniscus gescheurd was, is het zeker niet raar om daar een minimum van zes weken voor te verwachtten, maar het kan ook langer duren. Gezien uw leeftijd en dat u fibromyalgie heeft is het erg verstandig dat uw revalidatie gebeurd onder begeleiding van een fysiotherapeut. Mocht u dat nog niet hebben dan kunt u daar nu wel mee beginnen. Onder begeleiding kunt u namelijk de spieren rond de knie sterker maken zonder dat deze (verkeerd) belast wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100