Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Zijn er nog andere middelen en methoden tegen onrustige voeten dan inhibin en paardekastanjeëxtract?

Ik ben bijna hersteld van een enkelbreuk met operatie. In de wreef van die voet heb ik bij het lopen last van spierpijn, wat het lopen bemoeilijkt. Ik denk, dat dat mede samenhangt met mijn probleem van onrustige voeten, waardoor wreefspieren te strak worden gespannen. Het is moeilijk om die onrust te onderdrukken.n

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn huisarts adviseerde mij om elke avond een glas tonic te drinken want daar zit kinine in en dat helpt daartegen, nooit meer last gehad van rusteloze voeten en benen. Een stukje zeep in bed onder je laken bij je benen leggen schijnt ook te helpen...het is wél 't goedkoopste middeltje. Toegevoegd na 7 minuten: Kinine dat in tonic zit duurt wel een dikke week voordat je voelt dat het werkt.

Voor dit soort lichamelijke klachten zou ik altijd naar een goede fysiotherapeut gaan. Vaak zijn dit soort klachten makkelijk plaatselijk te behandelen met oefeningen. Medicijnen hebben effect op het gehele lichaam en zou ik om die rede altijd als laatste redmiddel gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100