Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Moedervlek weg laten snijden pijn??

Hallo,
Morgen laat ik me moedervlek op me borst weg snijden. Heeft iemand ervaring mee?? Doet het pijn en kan je s'avonds gelijk fitnissen of niet??

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit eigen ervaring: Je zult plaatselijk worden verdoofd. Dat betekent dat je van het wegsnijden niets voelt. Omdat je waarschijnlijk wel een paar millimeter diepe wond hebt zul je na uitwerking van de verdoving wel een pijnlijke plek hebben. Waarschijnlijk zal de wond worden afgedekt met een grote hechtpleister zodat je kunt douchen etc. en mag die pleister er na een aantal dagen vanaf. Vraag je arts hoe hij of zij tegenover sporten staat - er moet een inschatting worden gemaakt van het trekken aan de wond dat door sporten wordt veroorzaakt. In het algemeen geldt: hoe meer er aan de wond wordt getrokken, des te moeizamer het genezingsproces is, meer kans op infectie is en lelijker het litteken wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100