Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat kan ik niet doen met een licht gekneusd stuitje?

Ik ben vandaag op de ijzeren rand van de trampoline gevallen, het deed behoorlijk veel pijn en heb een paracetamol genomen en toen werd het minder maar ik heb over 4 dagen voetbalkamp :O rennen lukt nog niet en een bal schieten ook niet.. komt het nog goed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een stuitje kan lang pijn doen,maar binnen een 4-tal dagen zou dit toch al veel minder moeten zijn,desnoods in het begin met een pijnstiller spelen(maar zou dan ibuprofen nemen ipv paracetamol)

Het komt zeker weer goed ;) Wat je beter niet kunt doen is je stuitje overbelasten. Als je je stuitje bij bepaalde acties, bewegingen of houdingen pijnlijk voelt, doe dat dan niet steeds op nieuw. Gewoon een beetje rust en aandacht geven, dan komt het snel weer goed.

probeer een paar dagen op een ring te zitten die kun je kopen bij de apotheek, het verlicht de pijn en de drukpunten waar de pijnlijke plek zit word niet belast.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100