Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat zijn goede waterdichte pleisters?

Mijn nagel is er een paar weken gelden afgegaan. het is niet echt een fraai gezicht en ik wil het graag verbergen. ik ga bijna op vakantie naar een warm land, en daar wil ik wel graag zwemmen. mijn vraag is dus wat goede waterdichte pleisters zijn, ze hoeven verder geen ontsmettende werking o.i.d. hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou een rolletje leukoplast halen en dat om een pleister heen doen maar wel proberen het elke dag ook een poos aan de lucht te laten drogen en niet de hele dag nat te laten.

Kliniplast transparant is wel Een goed water vaste tape. Bij de apotheek te krijgen/kopen

Bronnen:
http://www.klinion.nl/files/files/Brochure...

Je kunt hiervoor ook pleister spray gebruiken, het is een transparante bescherming. Biedt gemakkelijke en onzichtbare bescherming •Waterbestendige, ademende en flexibele bescherming. •Werkt onmiddellijk tegen bacteriën. •Gemakkelijk aan te brengen met één hand - werkt zelfs op zijn kop. Toegevoegd na 36 seconden: http://www.hansaplast.nl/products/pleister-spray

Ik zou kiezen voor elastogum van Hansaplast, dat bevat geen lijm, maar hecht op zichzelf, beschermd 100% tegen water en blijft goed zitten, wat met gewone waterdichte pleisters niet het geval is, omdat de pleisters aan de bovenkant voorzien zijn met een laagje plastic, die spatwaterdicht is en plakt door de lijmlaag, die niet bestand is tegen veel water, zoals zwemmen en douchen, de Elastogum is gemaakt van een soort rubber. Toegevoegd na 13 minuten: www.ehabo.nl/search.php?search_field=pleister

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100