Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe lang kun je last hebben van een geirriteerd botvlies na een pijnblokkade?

Ik heb bijna vier weken geleden een pijnblokkade gehad in min rug bij mijn s1 gewrichten en nu schijnt mijn botvlies geraakt te zijn tijdens het prikken, zegt mijn fysio, (aan de hand van mijn klachten- zenuwpijn en ontzettend beurs gevoel in mijn rug) Ik kan de arts niet bereiken ivm vakantie, weet iemand hoe lang dit kan duren, heeft iemand hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De reacties na een pijn(zenuw)blokkade verschilt bij iedereen,eigenlijk begrijp ik niet goed waarom je fysio beweert dat je botvlies geraakt kan zijn want de klachten die je beschrijft zijn normaal. Ik heb inmiddels al 5 blokkades gehad en de ene keer had ik er meer en langer last van dan de andere. Je kunt het beste de pijnpoli bellen want die kunnen je hier een duidelijker antwoord op geven,dat hoeft niet perse de arts te zijn die je behandeld heeft! Veel sterkte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100