Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat zouden deze vlekken op m'n been kunnen zijn?

Sinds een paar weken krijg ik deze vlekken ineens op m'n rechteronderbeen.
Het jeukt heel erg en vraag me af wat dat kan zijn.
Ik ben niet van wasmiddel ofzo verandert dus zou niet weten wat voor allergische reactie dat zou moeten zijn.
Zo het ook eventueel in het ergste geval huidkanker kunnen zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Huidkanker is het in ieder geval waarschijnlijk niet. Kan best van het wasmiddel komen, als dat niet goed uitgespoeld is (bijvoorbeeld iets te veel van gebruikt). Als het langer aanhoudt kan je het beste even bij je huisarts langs. Die kan beter inschatten wat het probleem is. Toegevoegd na 8 minuten: Als de huid droog is kan je in ieder geval proberen wat huidcreme te gebruiken.

wss is het de kou/of droogte , ik heb in de winter ook altijd overal plekken met jeuk en schrale huid. Elke keer bedenk je weer een andere reden en ineens is het weer weg net zo snel als het komt. dus gewoon een gevoelige huid.

Ik denk dat het gewoon heel simpel irritatie is, of exeem dat jeukt ook ontzettend

het ziet er hetzelfde uit als bij mij. nestosyl halen, en elke dag goed insmeren, en niet af en toe zoals ik deed, dat werkt niet. ik smeer het nu elke dag in, en een week later is het nu bijna weg

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100