Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn buik is heel dik geworden sinds ik Paroxetine (anti-depressiva) Waarom zou dat alleen op die plek zijn?

Verder ben ik over mijn gehele lichaam slank, dus mensen vragen vaak of ik zwanger ben en dat is niet leuk, vraag me af hoe ik dat kan veranderen kan,. Ik eet gezond.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik slik nu ook sinds 4 maanden paroxetine 50 mg,ik had dat eerst ook, ik heb het nagevraagd bij psychiater,deze zei dat je meer darmlucht kon vasthouden,in combinatie bij mij met diclofenac 3x 100,en andere medicijnen,zorgde dat voor verstopping. Ik kreeg het advies om toch meer vezels te eten dan normaal,dus nu verse jus 2x per dag,en 2 bakjes meusli met yoghurt,en over de salade olijfolie(slaolie maakt dik),helpt wel,mijn buik is weer redelijk gewoon,tenminste hetzelfde als voor de paroxetine. Ik hoop dat ik je met dit antwoord help,sterkte ermee. Toegevoegd na 2 minuten: verse jus d'orange bedoel ik

Als je spijsvertering niet meer zo goed werkt slaat t ook op je buik. Ik kreeg dat van andere neds. Leek ook wrl zwanger, kreeg mn broeken amper dicht. Ik heb movicolon gebruikt om beter te ontlasten. Niet elke dag hoor, maar zo nu en dan, dat luchtte wel op. Toen ik stopte met de meds verdween mn buik ook. Sterkte en succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100