Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Doet 'je oren uit laten spuiten' pijn?

Moet mijn oor uit laten spuiten ben een beetje zenuwachtig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het doet helemaal geen pijn. Er wordt lauw water door je oor gespoten , dat de viezigheid losweekt en mee naar buiten spoelt. Eerlijk gezegd vond ik het een grappig gevoel , en het is een enorme verlichting van oorpijn etc.

Nee hoor, het doet geen pijn. Het kriebelt wel een beetje. Gewoon rustig blijven. Als de prop uit je oren is, voelt het weer heerlijk!

Het doet geen pijn, alleen word je op het moment zelf een beetje misselijk, maar dat is daarna over.

nee hoor dat doet geen pijn, ze spuiten iets water in oren dan komt er druk op en dan kunnen ze propjes er uit zuigen/halen

Ik heb het vroeger ook vaak genoeg moeten doen. Het doet inderdaad niet veel pijn. Ik weet nie thoe oud je bent/

Bij mij voelde het even alsof er een beetje alsof ik in het zwembad dook. En daarna een grote opluchting. Toegevoegd na 1 minuut: zonder *alsof er een beetje* dus

bij mij deed het wel zeer, maar ik hoorde ook steeds dat t zeer deed dus uiteindelijk viel t wel mee

Het valt mee. Heb het zelf ooit laten doen en je kan er ook even wat duizelig door zijn maar dat gaat snel over. Geen zenuwen maken, is voor niks nodig.

Bronnen:
Eigen ervaring

De druk wat je krijgt als het water in je oor komt kan best een vervelend gevoel geven maar pijn doet het niet direct. Als je bang bent voor water in je oor is er ook een optie om het eruit te laten zuigen maar dat kan wel pijnlijk zijn. Gelukkig duurt uitspuiten maar 5 minuutjes ofzo. Sterkte ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100