Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik moest gisteren werken in een supermarkt en ik twee keer een piep in mijn oren toen hoorde ik niet echt goed maar daarna wel weer!? Hoe komt dit?! P

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk ben je in aanraking gekomen met te hard geluid waardoor je oor haartjes beschadigd zijn en het piep geluid betekend dat ze aan het herstellen zijn.

Als je zuivel of een dergelijk doet zou het kunnen komen doordat je steeds in warm/koud/warm/koud situatie komt

Heb ik ook wel eens. Gebruik je medicijnen? Ik gebruik een soort van een creme en dat smeer ik wanneer mn acne terugkeert. Wanneer ik teveel smeer mengt dit zich in mijn bloed en krijg ik zulke piepjes te horen. Dus als je medicijnen gebruikt probeer dit te verminderen ( wel toestemming van de dokter hebben )

In je oren komt het geluid uit eindelijk bij een soort van allemaal kleine haartjes terecht. Elk haartje heeft zijn eigen toon hoogte. als er geluid in je oor komt bewegen de haartjes van die toon hoogte. stel nou dat 1 zon haartje plat gaat staan door welke oorzaak dan ook, dan hoor je een piep in je oor.

Kan stress zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100