Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn teen wordt langzamerhand blauw, wat is dit??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je jouw teen gestoten? Zo ja, dan gaat dat vanzelf over. Ik ken iemand die door beknelling (te nauwe schoenen) bloedvergiftiging heeft opgelopen, dat werd ook blauw/zwart. Als dat het geval is, snel naar de huisarts.

Het lijkt op voetschimmel . Op een bepaald moment is de voetschimmel zover dat hij onder de nagels zit. Toegevoegd na 53 seconden: Zo te zien op de foto heb je ook kalknagels. Toegevoegd na 2 minuten: Ik bedoel natuurlijk nagelschimmel.

Het kan haast niet anders of je hebt onlangs je teen stevig gestoten. Dit is een ondernagelse bloeduitstorting.

Dit heb ik ook gehad ,,.. Dit betekend dat je je teen hebt gestoten en binnen een paar weken is je teen bijna helemaal blauw en kun je dat stukje teen eraf halen/trekken dat ziet er vies uit maar het groeit allemaal weer aan ... als het niet blauwer wordt en je het er niet af kunt halen dan trekt het langzamerhand weer weg !

te kleine schoenen

Je nagel heeft waarschijnlijk bekneld gezeten of je hebt m gestoten. Het kan zijn dat de rest van je nagel ook blauw wordt en aangetast is. Mocht dat zo zijn dan gaat je nagel los zitten en uiteindelijk gaat je nagel er helemaal af. Is niet erg alleen niet zo mooi maar niet getreurd...er groeit dan al een nieuwe onder. Het is niet leuk maar niet iets om je zorgen over te maken...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100