Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

De beste pil tegen misselijkheid (lees beschrijving)

Ik ben heel erg misselijk maar wat kan ik hier aan doen? Moet ik een pil slikken of iets anders proberen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Klinkt raar maar drink een glas cola, werkt bij mij altijd

Domperidon of reispilletjes

Misselijkheid kun je oplossen met natuurlijke kruiden: Misselijkheid door bacteriën: Tijm Misselijkheid door spanning/angst: Citroenmelisse Misselijkheid door zwangerschap: Gember en Citroenmelisse.

Metoclopramide kan ook

Artsen schrijven wel eens Primperan zetpillen voor tegen misselijkheid. Andere middeltjes tegen misselijkheid; http://www.goeievraag.nl/vraag/helpt-misselijkheid.27669

Motilium is een goed middel tegen misselijkheid. zie link (Ik heb het altijd in huis).

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/Medische_informatie...

In bed gaan liggen en uitzieken. Heel veel mensen hebben rare gewoontes om uit te zieken, netzoals ik. Als ik uit moet zieken ga ik trampoline springen, keyboard spelen en computeren, daarna een tukkie doen op de bank, 's avonds een emmer mee naar boven, slapen, volgende dag ben ik topfit! Als je gewoon gaat uitzieken, train je je afweersysteem en heb je minder kans dat die bacterie ooit weer een kans zal krijgen in jouw lichaam, van pillen word je meestal ziek, maar ze helpen wel voor korte tijd je afweersysteem met het aanmaken van goede bacteriën. Denk maar aan nederlandse militaire trainingskampen in afghanistan ofzoow, in feite is het het zelfde maar speelt het zich af in jouw lichaam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100