Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat moet je doen bij slapende ogen in de ochtend??

S'ochtends al ik wakker word moet ik natuurlijk snel me make-up opdoen en dan naar school.
Maar dan heb ik nog van die lelijke zwarte kringen natuurlijk weet ik dat ik op tijd naar bed moet en dat doe ik ook maar toch blijft het.
Ik gebruik ook al make-up voor die kringen maar je ziet het nog!! weet iemand echt de perfecete oplossing.

Weet jij het antwoord?

/2500

Lekker gaan douchen voor een half uur, ben je ook meteen wakker. En een middagdutje doen.

Hopelijk ga je op de fiets naar school en moet je daar een aardige afstand voor afleggen. Dan zou ik als ik jou was de make-up niet thuis al op doen maar meenemen naar school. Dus als je daar komt ga je eerst naar het toilet om je gezicht op te frissen en dan je op te maken. Waarschijnlijk zie je er dan al een stuk beter uit.

Ik gebruik s`morgens roll on van Garnier. Daar kikkeren je ogen zienderogen van op. En zou dit niet helpen ga dan eens naar een schoonheidsspecialiste die weet vast een manier hiervoor. Succes.

Wat heel belangrijk is, is om je ogen savonds goed schoon te maken met een lotion-pads-op oliebasis.Daarna ee n goede oog contoure gebruiken en die onder je ogen te smeren, dun aanbrengen. Kamille helpt ook, een theezakje van kamille nat maken er erop leggen desnoods savonds even voor het slapen zodat het je ogen rust geeft..ik gebruik van oil of olaz de oogconture creme.Succes ermee....

Misschien heb je toch te weinig slaap en begint jouw oplossing met vroeger naar bed gaan.Verder kun je regelmatig je ogen kalmeren met washandjes gedrenkt in (koude) kamille of brandnetelthee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100