Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe komt het dat ik pijn heb ik mijn keel en oren?

Hallo, ik ben een meisje van 14 jaar en ik heb al een tijdje last van pijn in mijn keel en oren als ik slik. En het lijkt ook alsof er een brokje vast zit in mijn keel, terwijl ik elke dag goed mijn tong poets en voornamelijk het achterste gedeelte.. Het brokje dat daar vastzit wil er niet uitkomen. Weet iemand misschien wat dit is? want ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik maak me ook wel zorgen..


Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga echt even langs je huisarts, misschien heb je een keel ontsteking. Denk ook een beetje aan Pfeiffer, gezien je leeftijd, dus even naar de dokter.

Slaap je met het raam open? Of zit je vaak in de tocht? Dat zou mischien de oorzaak zijn. En anders kun je altijd even naar de huisarts gaan. Succes, Mvg

Het kunnen heel goed je amandelen zijn. als je last van je keel en je oren hebt. Dat brokje is vaak dan een gevoel hoewel het er niet werkelijk zit. laat de huisarts er even naar kijken...

Dat is denk ik een virus had mijn zus laast ook gaat na een week over. Sterkte!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100