Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ader geknapt in mijn hoofd? Zie omschrijving

Soms heb ik dan zit ik gewoon op de bank of achter de computer dat als ik mijn hoofd draai dan voelt het alsof er een ader is geknapt in mijn hoofd ik voel dan ook een scherpe pijn en op de plek waar ik pijn heb is et heel warm zoals bloed en even later bloed me neus.. Is er dan ook echt een ader geknapt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga naar de huisarts, die kan je zeker helpen met deze situatie.

Misschien heb je last van Migraine

Ik zou als ik jou was naar de dokter gaan want het klinkt niet best

Zoals je het omschrijft lijkt het me eerder een verrekte spier in de halsstreek. Maar dat zou bij een normale beweging niet zomaar moeten kunnen, en al helemaal niet met een bloedneus als gevolg. Misschien zit er een verschoven botje in je hoofd die het veroorzaakt. Dat moet je echt even laten onderzoeken.

Klinkt eerder als een pees of spierklacht,dat kan een scherpe pijn veroorzaken. Kan de bloedneus niet direct linken aan de knap die jij omschrijft,denk dat dat een toevallige samenloop is. Klinkt niet als een geknapte ader in je hoofd,daar zou jij waarschijnlijk meer restverschijnselen aan over houden zoals krachtverlies en/of problemen met de mondspieren en spraak.Als je ongerust bent en blijft is het altijd goed om met je Huisarts te gaan praten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100