Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb regelmatig last van me nek en soms als ik me omdraai of opeens op sta dan voel ik wat schieten in me nek iemand tips voor me nek ?

Weet jij het antwoord?

/2500

kijk of je naar de dokter kan gaan, misschien kom je dan aanmerking om bij een masseur/masseuge(zeg ik het goed?) langs te gaan. Sterkte!

Er kunnen vele oorzaken zijn waarom je last van je nek hebt maar vaak komt het vanuit je schouders. Rek en strek oefeningen speciaal voor je schouders en nek helpen vaak. Maar om te weten wat voor jouw klachten het beste is zou je beter een fysiotherapeut of osteopaat kunnen raadplegen.

Zoek een AtlasPROF bij jou in de buurt! Zie bronvermelding. Ik heb in mei mijn atlas recht laten zetten en er is een wereld voor me open gegaan. Recht vooruit kijken ging goed, mijn hoofd naar links draaien (zonder schouders mee te draaien) ging redelijk, naar rechts was onmogelijk: zat helemaal vast en als ik het toch probeerde, deed dat enorm veel pijn. Direct na de behandeling echter, kon ik tot over mijn schouder achterom kijken in beide richtingen. Ongelooflijk maar echt waar! Je weet niet wat je overkomt!!! De behandeling kost € 180,- maar wordt door veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik zeg: doen! Kijk op de website (even Nederlands selecteren als dat er nog niet staat) en in het Register kun je er vast wel eentje vinden. Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Oja, de behandeling is eenmalig! Vergat ik nog even.

Bronnen:
http://www.atlasprofilax.ch/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100