Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb de hele tijd hooikoorts wat te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

naar je huisarts gaan, en kijken of het hooikoorts is, of een andere allergie.

Je kan bij de apotheek neusspray tegen hooikoorts kopen en oogdruppels tegen hooikoorts! Oogdruppels raad ik erg aan!

Wanneer je maar last genoeg hebt van hooikoorts ga je er graag mee naar de dokter om een recept er voor te vragen. Je kunt naast oogdruppels ook neusspray en tabletjes krijgen tegen hooikoorts. Beterschap er mee.

Uit ervaring weet ik dat accupunctuur kan werken!

meteen naar de huisarts hij zal kijken of het inderdaad hooikoorts is meestal krijg je dan pilletjes (ik wel) als deze niet werken kun je vragen of je zwaardere pillen mag ik had dit het 2de jaar met hooikoorts er is ook neusspray en oogdruppels maar pilletjes zijn bij mij al genoeg

Idd naar de huisarts gaan, en als je homeopatische middelen wil gebruiken kan ik Hooyfree heel erg aanraden! Uit eigen ervaring en die van anderen werkt het echt heel goed.

Als aanvulling op bovenstaande, goede antwoorden. Je kan bij de huisarts ook laten testen voor welke zaden/pollen je gevoelig bent. Stel dat dit voor de berk is, kun je daar rekening mee houden (voor zover dat kan....)

Ik kreeg Xyzal van mijn huisarts tegen mijn allergiën (katten, stof, en huismijt). Werkt prima, maar het zijn wel weer pillen die je in moet nemen. Anderen nemen druppels of sprays, of zelfs accupunctuur. Het kan ook zijn dat je verkeerd ademhaalt waardoor je misschien ook benauwdheids klachten hebt zoals astma of bronchitis. Doe als je interesse hebt eens onderzoek naar de Buteyko methode. Hierdoor ben ik van mijn benauwdheid (chronische bronchitis in mijn geval) af en ik heb bijna géén last meer van mijn allergiën. Zoek uit wat voor jou het beste werkt...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100