Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik heb de laatste paar dagen erg last van een druk in mn hoofd en vermoeide ogen. Wat kan dit zijn?

Ik heb geen verkoudheid, en de druk in mn hoofd is niet echt hoofdpijn maar echt een druk. Ook als ik naar voren buig neemt de druk toe.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit is vermoedelijk spanningshoofdpijn. Is het continu een paar dagen lang? Of komt het (bijna) iedere dag terug en gaat het over door rust te nemen/te slapen? Als het telkens terug komt dan is het spanningshoofdpijn, anders zou ik even een arts raadplegen voor de zekerheid.

raadpleeg een arts. dat is altijd de beste keus.

Het zou een lichte vorm van hooikoorts kunnen zijn. Dat uit zich in verkoudheids-achtige klachten. Als het sinds een dag of tien is (heel ruwweg), ben je voor hetzelfde allergisch als ik. Ik weet nog niet wat dat is, daarom heb ik er net een vraag over gesteld - zie de Bron hieronder.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/pollen.192416

Als ik deze klachten ervaar heb ik de avond er voor 1 biertje te veel gedronken. Dus ik denk dat je een kater hebt.

Het zou ook kunnen dat je te weinig hebt geslapen. Informeer een arts!

Hetgeen je beschrijft laat me denken aan voorhoofdsholteontsteking (sinusitis). Vooral de druk bij het naar voren buigen is er een symptoom van. Laat je onderzoeken door je huisarts.

Het zou kunnen dat het stress is, ik weet niet of je ook last hebt van andere dingen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100