Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat doen bij heel erg kramp in buik ?

Ik was vanacht in utrecht, en had ontzettend honger ! ik dacht nog ik ga niet bij zo een onbekend shoarma zaakje eten want je weet maar nooit. Dus heb ik een pizza bij domino's gegeten. Maar na een half uur kreeg ik al ontzettend buikpijn & zelfs een beetje misselijk. En heb dus nu nog steeds ontzettend kramp in me buik. Wat kan ik hier het beste mee doen ? Want wil vandaag toch nog iets leuks doen. p.s. Ik drink niet dus daarvan kan het niet komen !

Weet jij het antwoord?

/2500

het is vast niet wetenschappelijk bewezen, maar mijn ervaring is dat cola helpt. dit doe ik altijd in verre vreemde landen waar het met mijn buik ook nog al eens mis ging.

Je moet de medicijnen ' pomperidon ' nemen, kan je halen bij de apotheek, twerkt fantastisch!

cola zonder gas drinken, een medicijn nemen en in de zetel of in bed op je RECHTERZIJ liggen.

Specifiek tegen buikkrampen heb je Buscopan(vrij verkrijgbaar)

Haal een doosje Norit bij drogist of apotheek. Is een zeer vies (vind ik tenminste) zwart pilletje maar werkt uitstekend en snel. Je mag er een paar per dag hebben, kijk voor exacte dosering op de bijsluiter.

Luister.... Geen Norrit, dit is een bindmiddel. Stel je hebt een voedselvergiftiging dan is een bindmiddel heel slecht, je lichaam wil het kwijt maar lukt het niet. Volgende keer altijd bij dit soort feesten als je iets gaat eten, CocaCola erbij nemen. Dit moesten wij ook in dienst als je onbekend eten tot je nam!! Nu ff uitzieken en morgen weer verder, het is nu ff niet anders. Succes en beterschap

Cola helpt inderdaad in mijn geval zeker met maizena erin. Een vriend van mij kreeg het zelfs in een restaurant in spanje, het schijnt dat maizena eventuele schadelijke stoffen absorbeert waarna je normaal naar het toilet kunt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100