Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Soms word ik snachts wakker en ben ik beroerd. Weten jullie wat dit kan zijn?

- Honger hebben, het gevoel hebben dat je moet eten;
- Trillen;
- Als je hebt gegeten moet je standaard overgeven en na dit hele riedeltje voel je je weer goed en kan je weer gaan slapen.

Ik heb het hier niet over een eetstoornis. Het komt gemiddeld eens in de maand voor en de ''symptomen'' zijn dan altijd hetzelfde.

Ik ben al een keer getest op suiker maar toen konden ze niks vinden.

Komt dit iemand misschien bekend voor?

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ken dat. Bij mij komt het door te veel alcohol. Na een avondje stappen even een schapie schuiven om de honger te stillen, daarna trillen en beven en overgeven. Daarna val je als een blok in slaap.

Als je zegt: eens per maand, heeft het dan met je cyclus te maken? (ik ga er gezien je avatar even vanuit dat je vrouw bent).

Ik ken dat van mij en mijn dochter rond de menstruatie, we hoeven niet te eten en over te geven, maar het is wel zo dat ons het klamme zweet uitbreekt, lig soms op de vloer van de badkamer en vreselijk trillen en in en in wit. Wij gebruiken nu rond de menstruatie weinig suiker, mijn dochter drinkt dan geen cola en daardoor komt het bij ons een stuk minder voor

Hormonen! komt me heel bekent voor.. Ik zelf heb een ernstige vorm van pms, misschien herken je je zelf erin?? hieronder een linkje

Je zou je huisarts eens kunnen vragen voor een alg. lab. onderzoek waarbij ze en je suiker, maar ook je TSH (schildklier) even moeten prikken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100