Welke shagmerken hebben een vergoeding als er een tak in het pakje zit langer dan de breedte van je vloeitje?

een vriend van mij had een tak in z'n pakje shag zitten die langer dan de breedte van zijn vloeitje was, toen heeft ie de tak en het pakje opgestuurd en kreeg hij een nieuw pakje teruggestuurd als schadevergoeding, omdat ze goede kwaliteit willen. Welke merken shag hebben deze schadevergoeding allemaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een klacht indient bij het bedrijf, dan is er een kans op een vergoeding, en zeker als dat takje schade heeft veroorzaakt aan b.v de kleding ( vonken op kleding ) maar je zal het wel moeten bewijzen. Ik denk dat de duurdere merken shag je klacht sneller willen oplossen. Dat tak(je) in de shag wat in je vraag staat, dat is een nerf (stengel) van de tabaksplant die niet goed fijngesneden is.

Dit verhaal gaat al tientallen jaren (overigens: breder dan de _lengte_ van je vloeitje), en er is geen regel voor. Maar ik kan me indenken dat een fabrikant toch een pakje opstuurt als je zo'n nerf (dat is het meestal) naar ze stuurt - je hebt er echter geen recht op. Dus kom je zoiets tegen probeer het gerust, maar het kan ook zijn dat je alleen een briefje met een soort excuus krijgt.

Pffft dat deed van nelle vroeger ... toen was ik nog jong

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100