Wat te doen tegen gezwollen tandvlees?

Ik heb een slotjesbeugel. Sinds ik een beugel heb,krijg ik last van gezwollen tandvlees. Het tandvlees is nogwel roze van kleur maar dik. Zelf heb ik er met de ragertjes met de pet naar gegooit. Maar nu ik las dat je tanden kunnen uitvallen beginnen ik weer met ragertjes. Wat kan ik nogmeer het beste doen zodat het minder word / verdwijnt? Ik ben zelf niet fan van een operatie of iets in de trend. Als ik een ragertje gebruik nu en tussen de slotjes beweeg, lijkt het tandvlees wat los te zitten bij het puntje en mee te bewegen. Wie kan me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de eerste plaats contact met tandarts of orthodontist opnemen. Daarnaast is poetsen van tandvlees belangrijk. Zacht poetsen masseren ervan helpt ook voor goede doorbloeding en weer gezonder tandvlees.

Gezwollen tandvlees naast de tanden gaat alleen weg door heel goed poetsen en heel goed raggen en flossen. Een andere oplossing daartegen is er niet. Je heb het raggen maanden verwaarloost en nu denk je dat het probleem dat daardoor is ontstaan binnen enkele dagen op te lossen. Daar is een maand goed poetsen en raggen voor nodig. Je moet wat geduld hebben, en volhouden. De aanhouder wint.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100