wat zijn ongeveer de totale kosten van een kroon of een stifttand ?

Wat zijn ongeveer de kosten van het plaatsen van een kroon of stifttand
1 seconde geleden


Ik heb een hoektand in mn onderkaak die dermate naar voren staat , dat ik regelmatig ermee , dwarsdoor de binnenkant van mn onderlip bijt . Mijn tandarts heeft al eens de punt er ietswat afgeslepen zodat die minder scherp is maar dit heeft niet echt geholpen.
Nu ben ik dus zover dat ik m eruit wil laten trekken , maar dat kán niet maar zo want ( zo zegt mijn tandarts ) dat zijn de peilers van je gebit en die ruimte moet wel wer opgevuld worden .
Nu bn ik erg benieuwd wat een kroon of een stifttand kost ( in totaliteit ) want 1 ding ben ik zeker van , die tand moet en zal eruit . Nu had hij het zelf ook al over een beugel maar dat zie ik absoluut niet meer zitten .
Is er hier misschien iemand ( of misschien wel een tandarts ) di mij meer info hierover kan geven >?????
Bedankt voor t lezen van mijn vraag .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De kosten liggen ook aan hoeveel je verzekering betaald. Bel je zorgverzekering die kunnen precies aangeven wat er vergoed wordt. De tandarts kan je van te voren ook een prijsopgave geven. Per tandarts kan het bedrag namelijk iets verschillen.

Je tand hoeft niet te worden getrokken. Hij kan ook afgeslepen worden en dan kan er een stiftand op. Of een kroon, maar daar zijn verschillen in. Verschillende soorten kronen. Het zal al gauw zo'n 600 - 700 euro per kroon gaan kosten. Hieronder vindt je de Tandarts.nl advies prijs inclusief tandtechniekkosten van een aantal veel voorkomende behandelingen. http://www.tandarts.nl/tarieven-verzekering/rekeningen/wat_kost_een_behandeling Toegevoegd na 1 minuut: De kosten van een bepaalde behandeling kunnen natuurlijk nog wel per situatie en per tandarts variëren. En je kunt natuurlijk het beste aan je eigen tandarts vragen wat het kost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100