Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe komt het dat als een tandarts 1 kies met 4 prikken verdoving de kies verdoofd en de zenuw nog steeds niet helemaal verdoofd is?

Na het verdoven met 4 spuiten was het boren op de zenuw nog steeds pijnlijk en dus niet volledig verdoofd. Er zat genoeg wachttijd tussen maar de zenuw bleef ik voelen.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Gebit
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

als je r ook een ontsteking bij had dan kan het zijn dat de verdoving niet goed werk. De bacterien in zo'n ontsteking zijn "zuur" en die breken de verdoving heeeeel snel af waardoor die niet goed werkt.
(Lees meer...)
Bronnen:
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Er zat geen ontsteking bij.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Je zal misschien één van de weinigen zijn waarbij een verdoving niet optimaal werkt.
Er zijn meer mensen die dit hebben.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ja de tandarts zei al dat ik mag hopen dat ik nooit een zenuwbehandeling moet krijgen want dan kan het nog leuk worden :-(. Lijkt wel of ze verdoving in mijn oren hebben gespoten. Nu het uitgewerkt raakt (bijna 5 uur verder) kan ik mezelf niet goed meer horen met dat oor. Ik hoor mezelf heel vreemd praten....

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding