Is het raar om op je 14de een beugel te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Iedereen heeft tegenwoordig een beugel, niks raars aan. Ik heb ook een beugel gehad, van mijn 14de tot mijn 16de. Ik ben er hartstikke blij mee, want nu krijg ik veel complimenten over mijn mooie tanden, eerst stonden ze een beetje scheef.

Nee hoor, er zijn heel veel mensen die met 14 nog een beugel krijgen.

Nee juist helemaal niet.

Nee hoor, da's helemaal niet raar. Ik ben 48 en heb sinds 10 dagen een beugel...

een beugel kan je op elke leeftijd nemen... dus t is niet raar,maar voor jou gevoel misschien wel omdat je net gaat puberenen je loopt met een beugel ...

Absoluut niet, ikzelf heb 3 jaar een beugel gehad. Sinds kort is ie eruit en ik ben heel happy dat ik nu op mn veertigste een mooie rij tanden heb!!

Nee hoor, ik heb er zelf 1 gehad van men 18 tot men 20ste. Nooit rare blikken voor gehad. Wel blij met men veel rechter gebit nadien.

Nee hoor zeker niet! volgens mij is 14 jaar wel zo'n beetje de gemiddelde leeftijd voor een beugel. veel leeftijdgenootjes zullen er ook wel 1 hebben of binnekort krijgen als dat nodig is. Je zal in het begin het gevoel hebben dat iedereen er naar kijkt, maar dat is niet zo! Ik heb op mijn 25e (vrijwillig :) een beugel genomen. sommige collega's op het werk die ik niets had verteld zagen pas na 3 maanden dat ik slotjes had! En dat terwijl ik regelmatig even met ze sprak. En je moet maar zo denken, je krijgt er echt hele mooie tanden van, waar je nog een levenlang plezier van hebt!

Het is niet erg om op je 14e een beugel te hebben. Ik ben nu 16 en heb het al 3 jaar :S Maar gelukkig gaat die er volgend maand eruit :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100