Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

weet iemand een natuurlijke anti-depressiva?

Ik zoek een natuurlijke anti-depressiva. Daar bedoel ik niet mee slapen,beweging en structuur. Meer een goede thee, of kruiden of tabletten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij een vrouw bent dan zou thee van St.-Janskruid jou kunnen helpen. Maar dan mag je geen andere medicijnen gebruiken, want daar heeft het een wisselwerking mee.

Visolie -zie link.

Bronnen:
http://visolie-info.nl/depressie.php

Kyra forte is het beste product. Gemaakt uit het beste deel van sintjanskruid. Heb er uitstekende ervaringen mee.

Ik zou ook zeggen Sint-Janskruid (Hypericum), al helpt dat wel alleen maar bij een lichte tot een milde depressie. Maar 't is wel het proberen waard lijkt me, voor je aan de "echte" antidepressiva gaat. Je kunt ook "Hyperiplant" nemen, das een geneesmiddel met Sint-Janskruid in. Verschil met gewone Sint-Janskruid pilletjes van bij 't Kruidvat ofzo, is dat de dosis normaal hoger is. (http://www.vsm.nl/hyperiplant)

kikkererwten, melk, banaan of chocolade. Deze schijnen het natuurlijke stofje tryptofaam te bevatten dat door middel van enzymen in je lichaam wordt omgezet naar Serotonine, een belangrijk stofje wat bij depressie vaak tekort schiet.

Bronnen:
http://wetenschap.infonu.nl/anatomie/42519...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100