Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Weet iemand een goed huismiddel tegen reumatische pijnen en tegen de zwellingen aan handen en andere ledematen?

De medicijnen die door de arts worden voorgeschreven zijn te zwaar en onprettig in gebruik

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn moeder gebruikt altijd honing met kaneel en kurkuma dat schijnt ontstekingsremmend te zijn en heel erg gezond. Moet je wel de biologische nemen daar zit nog het beste in. Daarnaast gebruikt ze ook nog medicijnen maar wel minder. Helpt ook goed tegen hoge bloeddruk. Kijk eens op deze site misschien heb je er iets aan www.odemagazine.nl

Laurierbes essentiële olie werkt goed bij reumatische klachten? Je kunt dit mengen met sinaasappel etherische olie en En citroen etherische olie. Ongeveer 10 druppels laurier, 5 druppels sinaasappel en 1 citroen mengen in een bassisolie, bv olijf of amandel olie en hiermee masseren. Of in bad, maar dan zonder de bassisolie. Ook kun je dit als bassis voor een compres gebruiken.

Beste, In antwoord op jouw vraag kan ik je zeker het volgende aanbevelen : - Duivelsklauw (als voedingssupplement) gedurende 3-4 maand 2 tot 3 maal daags in te nemen voor reumatische pijnen. - Smeerwortel (Symphytum officinale) voor de behandeling van gezwollen en pijnlijke ledematen, in de vorm van zalf aanbrengen op de ledematen (liefst 2-3 maal daags) Voor meer info verwijs ik je graag naar volgende linken : Veel sukses ! Mvg, Karel8158

Geen huismiddeltje, duur, lange inwerkperiode en niet altijd werkzaam: Normast. Zelf zweer ik erbij, door dit middel wordt een operatie van een cyste in het ruggenmergkanaal waarschijnlijk overbodig.pfff. het is een lichaamseigen pijnstiller zonder bijwerkingen. Wordt helaas niet vergoed..

Bronnen:
http://www.neuropathie.nu/supplementen/nor...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100