Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe mug uit kamer halen

ik heb een hele volle kamer en ik wordt elke nacht gestoken maar ik zie hem niet hoe krijg ik hem te pakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt van die muggenspray, dit kan je een keer in je kamer spuiten.. het stikt wel een beetje. of je hangt een klamboe boven je bed, dan kan hij jeook niet steken:)

De deur openlaten en op de gang een lichtje laten branden. Muggen komen op licht af.

Leg citroen met kruidnagel in je kamer en hij gaat weg een doe een hoor voor je raam als je hem open laat voor de volgende keer

Muggen kunnen niet goed tegen tocht. Als je de mogelijkheid hebt zet 2 ramen of een deur en een raam tegen elkaar open zodat het tocht...

gebruik muggenspray of citroen wat bij mij helpt is aan de mug vragen ofhij weggat

Iets wat ik ook nog niet wist: "Een vrouwelijke mug stopt pas met bloed zoeken als ze is verzadigd, ook kan ze zich slechts één keer in een aantal dagen volzuigen. Als er dus een enkele mug in de slaapkamer zit, kan men ervoor kiezen om zich te laten bijten. Het voordeel is dat men van het gezoem af is. Helaas zijn er vaak nog wel andere exemplaren aanwezig die goed verstopt zitten." "Muggen zijn na een paar uur gewend aan de citroenlucht en raken zij hiervan niet meer in de war. Vanaf dat moment kunnen ze je weer prikken."

Bronnen:
http://www.peuteren.nl/zwanger/ongedierte_...

Eucalyptusolie met kruidnagelolie op een bakje helpt ook. blijven de muggen ook weg.

Zet een ventilator in je kamer !!!waarom muggen haten wind !! Ze worden aangetrokken (houden )van zweet geurtjes ,en ruiken bedden goed opafstand ,dus hou het koel fris en windy van dicht bij reageren ze op je hart slag ,maar ja die moet je niet stoppen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100