Ik heb nu via kpn internet + bellen abon en betaal ca€ 45 pm Indien ik overstap kan ik dan mijn huidige e-mail adres behouden. bvd Jan Scheffel

Weet jij het antwoord?

/2500

als je nu hebt,Jan Scheffel@hetnet.nl en je zou b.v. overstappen naar UPC dan word het Jan Scheffel@upcmail.nl

Ik zou even met kpn bellen, misschien kun je regelen dat alle mail op je oude emailadres automatisch terecht komt op je nieuwe emailadres!

Dat gaat niet lukken. Bij een nieuwe provider zal je je nieuwe e-mailadres misschien nog een maand door kunnen linken, maar daarna is het over. In een algemen e-mail aan al je contact personen, kun je je nieuwe e-mailadres heel gemakkelijk doorgeven.

Het antwoord is nee. Je hebt bij een andere provider een andere @...... nl dan bij kpn. Daarnaast is het de vraag of je naam nog beschikbaar is.

Vergelijk het met een postadres: als je van amsterdam naar rotterdam verhuist, kun je ook niet je oude adres behouden. ALs je email eindigt op @[providernaam] , zal je dus een ander email adres krijgen bij een andere provider. Is dat erg? Ja en nee: natuurlijk moet je alle mensen die jou email sturen van een nieuw adres op de hoogte stellen, maar het heeft ook voordelen: alle instanties die je nu spam sturen ...die stuur je lekker geen adres wijziging. Vind je dit toch erg vervelend en overweeg je in de nabije toekomst misschien nog vaker over te stappen, dis er nog een oplossing: Neem een emailadres bij gmail , yahoo of hotmail. Dat is gratis( maar je moet natuurlijk wel een internetverbinding hebben.) Een andere optie is een eigen domein naam, maar dat kost wel weer jaarlijks extra geld en je moet je domeinnaam ergens onderbrengen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100